IDEES PER A L'ESMORZAR DIVERTIDES I FÀCILS

IDEES PER A L'ESMORZAR DIVERTIDES I FÀCILS

Preparar un esmorzar divertit i saludable pot ser una manera excel·lent de començar el dia amb energia i entusiasme. Aquí tens algunes idees per fer-ho: 

Torrades creatives: Utilitza pa integral o de cereals i afegeix-li ingredients saludables i colorits. Pots untar alvocat i empolvorar llavors de chía o afegir rodanxes de tomàquet i formatge fresc. Juga amb formes i utilitza talladors de galetes per fer formes divertides a les torrades. 

Parfait de iogurt: En un flascó transparent, alterna capes de iogurt natural, fruites fresques i granola casolana. Pots afegir també fruits secs picats, com nous o ametlles, per obtenir un extra de textura i sabor. 

Pancakes de civada: Prepara pancakes saludables utilitzant farina de civada, plàtan madur i ous. Pots afegir trossos de fruites a la massa per fer-los més divertits. Serveix els pancakes apilats i afegeix una mica de mel o xarop d’auró per sobre. 

Ous amb forma: Cuina ous remenats o en forma de truita, i utilitza motlles per donar formes divertides, com estrelles o animals. Acompanya’ls amb una porció de vegetals saltejats per a un esmorzar complet i nutritiu. 

Smoothie bowl: Prepara un smoothie espès amb fruites congelades i afegeix ingredients saludables com llavors de chía, coco ratllat o granola a la part superior. Decora el bowl amb rodanxes de fruites fresques i fruits secs per fer-lo més atractiu visualment. 

Recorda que la clau és utilitzar ingredients frescos, variats i plens de nutrients. A més, pots involucrar els nens en la preparació i deixar que triïn els ingredients i decorin els seus plats. Diverteix-te i gaudeix d’un esmorzar saludable i ple de creativitat!