nosaltres

Sobre Cal Marc

A Cal Marc, ens enorgulleix ser una botiga de queviures sostenible i de proximitat. Estem compromesos amb oferir als nostres clients productes frescos, saludables i produïts localment, alhora que tenim cura del medi ambient i donem suport als agricultors i productors locals. 

A la nostra botiga trobareu una acurada selecció d’aliments i productes d’alta qualitat. Treballem de prop amb agricultors i proveïdors locals per oferir productes de temporada, productes lactis i ous de granges properes, i una àmplia varietat de productes saludables i especialitats locals. 

Ens preocupem per la sostenibilitat en cada aspecte de la nostra operació. Minimitzem l’ús de plàstics i envasos innecessaris, fomentem el reciclatge i la reutilització i promovem pràctiques de producció i transport que redueixen la nostra empremta de carboni. 

 

FOTO12
FOTO60

 

A més, a Cal Marc, creiem en la importància de crear una comunitat forta i saludable. Ens esforcem per establir relacions sòlides amb els nostres clients, brindant-los un servei personalitzat i assessorament expert sobre els nostres productes. També ens involucrem activament a la nostra comunitat, recolzant esdeveniments locals, i promovent estils de vida saludables.

Us convidem a visitar la nostra botiga i experimentar la diferència d’una compra conscient! Estem emocionats de ser el teu destí de queviures sostenibles i de proximitat, i esperem ajudar-te a gaudir d’aliments de proximitat i nutritius mentre contribuïm a un món millor. 

 

+ 1
productes a granel
+ 1
especies
+ 1
pastes